Två lag från Hässelby SK till Europacupen i terräng

2015-01-28 | Bengt Alfredsson

Årets European Champion Clubs Cup Cross Country avgörs på söndag i Guadalajar, som ligger nordost om Madrid. Hässelby skickar två lag, ett junior- och ett seniorlag, båda på damsidan.


Sarah i förra årets vinnarintervju

Ett sent återbud från Hälle bäddade för fler Hässelbylöpare. Återbudet kom väldigt sent vilket ställde till med bekymmer med att möblera om i planeringen, men till slut har vi i alla fall fått ihop två lag.

Juniortjejerna har varit klara sedan februari förra året då man blev två i lagtävlingen. (De tre bästa från föregående år har en friplats).

I år ska Astrid Rosvall, Sofi Reimers, Klara Henriksson, Maja Sjöblom och Emma Gustafsson åka ner och försvara klubbens färger.

På damsidan mönstrar vi med Isabellah Andersson, Emma Jansson, Gabriella Samuelsson, Josephine Ambjörnsson och fjolårets individuella vinnare i juniorklassen Sarah Lahti.

- Vi åker ner med ambitionerna att göra vårt bästa och köra för så bra laginsatser som möjligt. Självklart hoppas vi alla på fina individuella lopp. På söndag får ni hålla tummarna för oss! säger tränare Albin Johansson.

Se loppen live!

 

 


Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06, e-post: kansliet@hskfriidrott.se