Bild på Sarah Lahti

Junior- och ungdomsgrupp

Tävlingar sommaren 2022

2022-03-16

Dags att planera in i kalendern vilka större tävlingar som finns att delta i. Utöver dessa finns självklart flera olika tävlingar över landet att delta i. Du hittar hela programmet för 2022 HÄR. Du ska självklart tänka till och planera ditt funktionärssuppdrag utifrån tävlingar och OBS det är tävlingsförbud om inte det finns tillräckligt med funktionärer på våra arrangemang som alltså har förtur. Har du inte redan anmält dig som funktionär är det hög tid att göra det NU»

Fler tävlingar på gång - 19 juli

2021-07-06

Det får nu att anmäla sig till SAYO som avgörs samma helg som Mångkamps SM dvs 6-8 aug. Huddinge arrangerar också Viking Line spelen tisdag 10 aug. Dessa tillfällen kan också vara sista chansen att tävla före USM och JSM. Snart kommer även inbjudan till Tjejernas kväll 12 aug. »

Tävlande framöver - uppdaterad

2021-06-06

Helgen 9-11 juni arrangerar Huddinge AIS UDM för 15-17 år + lite fler grenar. Inbjudan Helgen därefter arrangerar Danderyds SK sina Danderydsspel Inbjudan. Stafett DM avgörs i samband med Danderydsspelen och planen är att kunna starta med lag i P17, F15 och F17. Träningen i veckan mellan tävlingarna kommer att blir lite lugnare mellan två intensiva helger. 

  »

Nytt schema Sollentuna - uppdaterat 27 nov

2020-11-27

Nu har vi finslipat på SCHEMAT och vi tror att det här ska fungera på ett bra sätt under vintern. Vi har försökt planera så att vi aldrig är fler än sex stycken på respektive grengrupp. Så småningom när restriktionerna släpper så kommer vi vilja styra mer slott tider för alla aktiva som tränar på eftermiddagen. Men fram till 6 januari gäller det här. Vi påminner också för säkerhets skull om att ALLA måste vara duktiga på att hålla avstånd, både till aktiva från andra föreningar och inom klubben. Svenska Friidrottsförbundets riktlinjer »

Söndag inne och sen tar vi en dag i taget

2020-11-20

Vi testar ett pass inomhus på söndag och ser hur vi får det att fungera. Vi jobbar enligt principen att ingen gren ska ha fler än 6 pers vid någon tidpunkt och att vi har bra avstånd mellan varandra hela passet. Löpningen sker utomhus för att minska på tiden i hallen. NYTT SCHEMA

När det gäller pass på tisdagar och torsdagar måste alla vara flexibla utifrån att myndigheterna kan ändra förutsättningarna väldigt snabbt. Från och med tisdag gäller max 8 personer vid sammankomster. Vi har inte fått några fler riktlinjer ännu från SFIF om hur vi ska jobba mer än de som redan angetts. Sollentuna kommun kan stänga ner eller kraftigt dra ner å antal folk som får befinna sig i hallen samtidigt. Vi vet inte om vi kan fortsätta inne eller inte i dagsläget. I Sollentunahallen gäller

Grundläggande i vårt beteende ska vara att inte samlas i grupper om fler än 8 individer eftersom smitta sprids via kontakter med andra människor. Alla aktiva och tränare förutsätts sköta handhygien ofta samt hålla sig borta vid sjukdomssymptom.  »

Nya restriktioner från FHM - idag !!!

2020-10-29

Vår nyhet om att börja träna i Sollentunahallen hann bara ligga ute några minuter innan det kom nya dirketiv från Folkhälsomyndigheten. Bland annat gäller i 3 veckor framöver att inga idrottsträningar för aktiva födda 2004 och äldre ska genomföras i grupp. Samt att man ska undvika diverse köpcentrum, gym mm. Vi får säkert instruktion från styrelsen om hur vi ska göra framöver. Avvakta fram tills vi kan meddela mer om hur vi ska göra framöver. Njut av helgens vila och tänk positivt. Vi gör det som krävs för att minska smittspridning även om det kräver mer av alla aktiva att genomföra mer träning på egen hand och ibland med alternativa träningssätt. »

Snabbstyrka gäller i juli månad

2020-06-25

De flesta av er äldre har fått snabbstyrka tidigare. Magnus går på semester vecka 27-29 dvs från måndag. Ni som är 05´or och kör styrka på onsdagarna följer denna snabbstyrka. Om ni åker på semester nu under juli månad försök att hålla i träningen ordentligt så att ni lätt kan komma in i rutinerna när ni är hemma igen. »

Kraftmätningskvalet avklarat

2020-06-19

Glad midsommar önskar vi alla aktiva. Hoppas att ni njuter av sol, bad och lite ledig tid med familj och vänner. I helgen som gick arrangerades de sista kvaltävlingarna i Kraftmätningen. Hässelbys mixed lag nådde helgen före det poängen 26 842 vilket ska räcka för finalen 5-6 september. Kvalsammanställning Alla resultat från alla kvalmatcherna har inte redovisats men sannolikt placerar vi oss som 9:a i kvalet med mixedlaget. Som vanligt är det en kraftig Stockholmsdominans även om det finns några utmanare från framför allt Göteborg, Malmö och Växjö. I början av augusti kommer vi att få veta om finaltävlingen ska genomföras som vi hoppas, med en riktig stor final, eller om det fortfarande kommer att vara restriktioner som påverkar tävlingen.  »

Kansliet informerar

Till Kostnadsräkningen

Klubbens Antidopingarbete

Utbildningsplattformen
Sport conference 

Senaste bildspelet

Våra arrangemang

Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06, e-post: kansliet@hskfriidrott.se