Junior- och ungdomsgrupp

Sommarlovsträningen

2020-06-15 | Magnus Wickert

Vi behåller samma träningstider som förut under de kommande veckorna.  Således start träning vardagar kl 14,00 eller 16,00 eller 18,00. Söndagarna enligt samma specialschema som tidigare. De som vill starta träningen kl 14 är medvetna att Sommarskolan fortfarande pågår till 15,00 och att barnvakt pågår till 16,00. 

Lite avsteg från schemat blir det:

Söndag 21 juni (midsommarhelg) Egen träning. Jogg 20 min 8x stegring + valfri bål och rörlighet ca 30 min.

Lördag 27 juni - Tävling på Trollbäckens IP som vi själva arrangerar. Sprint och häck löpning födda -04 eller tidigare.

Söndag 28 juni - Tävling på IP mer info kommer veckan innan. Vi hoppas kunna genomföra alla hoppgrenarna samt två kastgrenar men vi återkommer snart med mer info.

Söndag 19 juli - gäller samma som midsommar med eget pass.

Conny har semester vecka 25-26 + 31 och Magnus vecka 27-29. Under de veckorna måste ni  räkna med att kunna sköta del av träningen på egen hand samt att hjälpa varandra.

Även våra andra coacher kommer att vara iväg på semester några av veckorna som kommer. Är du osäker på vad du ska göra när de är på semester så prata gärna innan med den som håller i teknikträningen. 

Om du själv ska iväg under sommaren så prata med coacherna om vilken typ av träning som du kan genomföra på egen hand. Det mesta går att jobba med även om kanske miljön ser lite annorlunda ut. Springa kan man göra på de flesta underlag och samma gäller för hoppträning.

Glad sommar !!!

 


Kansliet informerar

Till Kostnadsräkningen

Klubbens Antidopingarbete

Utbildningsplattformen
Sport conference 

Senaste bildspelet

Fightern

Våra arrangemang

Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06