Långlöpargrupp

Pricka tiden 14 november

2015-11-02 | Marianne Fricke Stjernström

Lördagen den 14 november kommer Stockholms Marathonklubb att arrangera en pricka tiden-tävling i Hässelby som vi i Långlöpargruppen får vara med på.

K10.30 informerar banläggaren Pauli Sulonen (medlem både i Långlöpargruppen och i Stockholms Marathonklubb) om hur de två banorna går. Den längre banan är 12 km lång, den korta 5 km. Du väljer själv vilken bana som du vill springa.

Du gissar hur lång tid du kommer att klara banan på. Sedan strippas vi alla på klockorna.

Kl 11.00 går första starten. Löparna släpps iväg några i stöten.

Stockholms Marathonklubb kör 10 pricka tiden-tävlingar om året, som en sorts cup. Vi kör bara denna gång, så vi i Långlöpargruppen kommer att kora en vinnare efter tävlingen.

Vi har bokat klubbhuset och Stockholms Marathonklubb kommer att sälja fika (den kostar minst en tjuga för macka och kaffe, men de är tacksam för en liten donation av var och en som tack för att vi fått delta).

Vi behöver veta om du tänker delta, eftersom Pauli och hans Maggan ska köpa och baka mackor och fikabröd. Mejla till Maggan och tala om ifall du räknar med att komma. marga@ownit.nu

Jag kommer att stå som funktionär vid mål, men vi behöver två funktionärer till så att löparna inte ska kunna springa vilse. Är det någon som vill vara vägvisare? Mejla i så fall Pauli. sulonenp@gmail.com


Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06, e-post: kansliet@hskfriidrott.se