Långlöpargrupp

Onsdagsträningen flyttas till kl 18 den 7 juni

2017-06-05 | Marianne Fricke Stjernström

"Sverige på fötter" är en sorts Earth Hour för motion. Bakom står Svenska Friidrottsförbundet. I Hässelby och Vällingby står Långlöpargruppen och klubben för en gå, jogga, spring-aktivitet på onsdag den 7 juni mellan kl 18-19. 

Onsdagen den 7 juni är årets datum för Manifestationen "Sverige på fötter". Svensk Friidrott  vill inspirera svenskar att resa sig från TV:n och faktiskt komma igång på alla möjliga sätt på en och samma timme runt om i hela landet.

Vi, i Långlöpargruppen, vet ju precis hur viktigt och hur härligt det är att röra på oss. Därför förlägger onsdagsgruppen sin träning till mellan kl 18-19 för att kunna vara med och agera värdar. Alla i gruppen som kan behövs behövs tillsammans med resten av klubben och Hässelbyloppet för att med gemensamma krafter få folk i Hässelby och Vällingby att gå, jogga eller springa denna timma.

Kom till IP inför kl 18 och hjälp till, är du snäll. Tag gärna med dig någon hågad granne eller kompis.

Vi kommer att ha tre längder på banor. Från IP ned till Grimsta elljusspår. De som väljer kortaste banan vänder där nedanför elljusspårets inledande backe.

De som väljer halvlånga banan joggar röda, korta, elljusspåret (det blir totalt knappt 5 km med vägen till och från IP) och de som springer långa banan väljer gula banan (totalt blir det 7-8 km ungefär). Alla banorna avslutas tillbaka till IP igen.

Din uppgift blir att vara glad och trevlig och övertyga folk om att vi har kul i vår grupp så att de får lust att testa att träna med oss. 

Långlöpargruppen kommer att ha träningar i stort sett hela sommaren.

 


Kansliet informerar

Kansliet har oregelbundna öppettider. Mejla hsk.friidrott@telia.com om du behöver hjälp.

Köp kläder: Webbshop

Till Kostnadsräkningen

Klubbens Antidopingarbete

Utbildningsplattformen
Sport conference 

Vill du inte att ditt friidrottande barn ska vara med på bild på klubbens hemsida? Mejla marianne.hsk@telia.com!

Senaste bildspelet

Fightern

Våra arrangemang

STHLM X
19 oktober 2019 »

Höstrusket
2 november 2019 »

Mine to Run
17 november 2019 »

Ansvarig utgivare: Marianne Fricke Stjernström, E-mail: , Telefon: 08-739 97 06