Långlöpargrupp

Niklas glad för att lägstanivån är bra

2016-03-23 | Marianne Fricke Stjernström

Niklas Andersson inledde säsongen i Utrecht på en halvmara. Oroligt. Niklas har haft problem med magen i början av flera säsongen. Det blev ett tufft lopp på grund av magen, som han befarat. Men han blev elva med tiden 1.13,20 och det är mer än godkänt. Förberedelser och lopp var ingen dröm precis.

- Jag och pappa gjorde en snabbvisit till Utrecht i Nederländerna i helgen, skriver Niklas på sin blogg Motionären mot eliten.

- En halvmara väntade. Var lite orolig innan eftersom jag alltid brukar få problem med magen första långloppet för säsongen. Helst skulle jag vilja ha haft ett annat lopp innan detta men det var lite ont om tävlingar på hemmaplan. Tyckte ändå att jag visat en hyfsat form trots mitt försiktiga upplägg.

Tiden blev ingen katastrof som jag trodde utan jag landar som vanligt på 73 min när en halvmara går piss. Min lägstanivå är åtminstone intakt. Alltid något att ta med sig plus att jag tar med mig starten på loppet för då kändes det lätt att följa. Placeringen blev 11:a, i M35 blev jag 6:a och tiden blev 1.13,20.

Motionären mot eliten.


Kansliet informerar

Kansliet har oregelbundna öppettider. Mejla hsk.friidrott@telia.com om du behöver hjälp.

Köp kläder: Webbshop

Till Kostnadsräkningen

Klubbens Antidopingarbete

Utbildningsplattformen
Sport conference 

Vill du inte att ditt friidrottande barn ska vara med på bild på klubbens hemsida? Mejla marianne.hsk@telia.com!

Senaste bildspelet

Fightern

Våra arrangemang

STHLM X
19 oktober 2019 »

Höstrusket
2 november 2019 »

Mine to Run
17 november 2019 »

Ansvarig utgivare: Marianne Fricke Stjernström, E-mail: , Telefon: 08-739 97 06