Atlas. Fotograf Sofia Boman

Flera kristdemokratiska svar om Bällstahallen

2018-08-20 | Marianne Fricke Stjernström

Klubben har fått två svar från Kristdemokraterna. Micke Valier, i Idrottsnämnden, har förtydligat Carina Frankes tidigare svar. Carina är ersättare i Hässelby-Vällingby stadsdelsnämnd.

- Det behövs hallar över hela staden, menar Micke. För såväl friidrott som annat. Detaljerna behöver utredas mer kring hallen, men idrottslivet i Västerort saknar en hel del förutsättningar och därför är platsen inte dåligt vald.

Vi har fått två svar från Kristdemokraterna. Det första kom ifrån Carina Franke i Hässelby-Vällingby stadsdelsnämnd. Sen kom ett från Micke Valier KD i Idrottsnämnden. Det andra blir som ett förtydligande. 

Här är Carinas svar som publicerades tidigare:

Hej! 

Vi Kristdemokrater (både lokalt och i Stadshuset) står fullhjärtat bakom en friidrottshall i Bällsta och frågan är lyft av oss Kristdemokrater i Kommunfullmäktige.

Vi anser att idrottsrörelsen är en mycket viktig del av samhället.

Mvh 

Carina Franke,  Kristdemokraterna

Ersättare i Hässelby-Vällingby stadsdelsnämnd 

 

Här är hela Micke Valiers svar:

 

Hej!

Jag ser gärna en hall i Bällsta, och arbetar gärna politiskt för det. Det behövs hallar över hela staden. För såväl friidrott som annat.

Detaljerna behöver utredas mer kring hallen, men idrottslivet i Västerort saknar en hel del förutsättningar och därför är platsen inte dåligt vald.


Idrottsrörelsen bidrar på många sätt till en bättre stad. Såväl för folkhälsan som för gemenskap och allmänt välmående. Ett starkt föreningsliv ger en tryggare stad.


Mvh

Micke Valier, KD i idrottsnämnden

 


Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06, e-post: kansliet@hskfriidrott.se