Linus Rosdahl, Lidingöloppet 2023. Foto: Deca Text&Bild

Klubbkonferensen i lördags

2023-12-04 | Bengt Jansson

Stort tack till alla er som var med på klubbens konferens i lördags!

Det var ca 25 personer: Våra anställda, styrelsen, ledare, tränare och inte minst några aktiva som tillsammans hade en lång dag i klubbhuset.

Under dagen avhandlades information och frågor gällande bland annat klubbkläder, vår ekonomiska situation och de framtida kommittéer som vi har för avsikt att dra igång under 2024.

Mycket bra inspel och förslag på uppgifter och aktiviteter kom fram i de grupparbeten som genomfördes, och nu behöver vi ta nästa steg och konkretisera dessa förslag till något riktigt bra för att fortsätta utveckla och förbättra vår förening tillsammans.

Efter konferensen hade övriga ledare och tränare bjudits in. Vi minglade med klassiska glögg och pepparkakor, och fick lyssna på Fredrik Samuelssons föreläsning om sin resa som elitidrottare - med dess toppar och dalar  Det gavs mycket feedback på att det här var en viktig punkt och att det borde ges möjligheter för både övriga ledare och klubbens aktiva att få höra denna dragning.

För er som är nyfikna på våra kommittéer, och/eller känner att ni gärna vill vara med och bidra - hör av er till kansliet så förmedlar Bengt Jansson informationen vidare.

De tre kommittéer som vi siktar på att få igång är inom dessa områden:

  • Marknad/sponsring
  • Arrangemang/tävling
  • Klubbkänsla/aktiviteter

Fredrik Samuelsson som föredragshållare


Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06, e-post: kansliet@hskfriidrott.se