ISM mångkamp 2023. Foto: Deca Text&Bild

Junior- och ungdomsgrupp

Träningstider från och med vecka 17

2021-04-25 | Magnus Wickert

från och med vecka 17 kommer vi att öka teknikinslaget i träningen samt att dela upp ytterligare på eftermiddagar för de äldre. Schema finns i den här nyheten. Söndagarna blir också mer grenspecifikt inriktade med tider för olika grenar. Första söndagen 2 maj är det även utbildning med Sommarskolan. Det innebär att några måste anpassa lite grann för att hinna både och.

Träningsschema - teknikdagar på IP.

Styrka ligger kvar med samma förutsättningar som tidigare, dvs 04 o äldre anmäler sig på hemsida för träningspass. Glöm inte att klicka i "jag är inte en robot".

2005 kör styrka onsdag + fredag utegym och 2006 kör styrka onsdag eller fredag. 

Det ligger även lite kast inplanerat för 06´or även om man inte är kastare. För att förbereda Kraftmätningen som vi preliminärt ska genomföra 29 maj. 

Vi kommer genomföra tester i hopp, sprint och kast i mitten av maj. Mer info kommer snart om vilka tester vi kör olika dagar. Vi kommer inte att genomföra allt på samma pass.

Följande datum kommer träningen att påverkas helt eller delvis på IP:

22 maj - tävling arrangeras på IP på kvällen för 12-13 åringar

23 maj - Mångkamparna på tävling i Ljungby

30 maj - Fotbollen har bokat IP vilket innebär att träning kan ske från kl. 15,00. Vi utgår från vårt vanliga schema men framskjutet 1 timme för samtliga tider.

2 juni - kan ev tävling arrangeras på IP på kvällen för 12-13 åringar

 

 


Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06, e-post: kansliet@hskfriidrott.se