Långlöpargrupp

Testlopp 5000 meter den 25 maj

2019-05-11 | Marianne Fricke Stjernström

Lördagsträningen den 25 maj, kör vi 5000 meter på bana. En bra uppladdning inför Asics Stockholm Marathon, men också en kontroll på hur vinterns träning bitit. Kom även om du inte springer testloppet, vi behöver varvräknare!

Idag lördagen den 11 maj är det träning som vanligt.

Lördagen den 25 maj, helgen mellan Göteborgs Varvet och Asics Stockholm Marathon, kör vi testloppet 5000 meter på bana.

Det är en bra uppladdning för maraton, och för dem som inte tävlar den sträckan, är det en kontroll på hur vinterns träning har bitit.

Det var bara ett par personer som var intresserade av veteran-DM. Vi kommer därför inte att flytta någon träning till till DM. 

Veteran-DM går den 18 och 19 maj i Tumba. Vill du springa 1500 meter på lördagen eller 5000 meter på söndagen så anmäl dig själv. Anmälningstiden har gått ut, men mejla och kolla om de tar efteranmälningar (det brukar inte vara några problem) och anmäl dig själv till e-post: tavling@ifktumba.se.

Det är ett mästerskap, så ansök om att få tillbaka anmälningsavgiften hos klubben. Det finns en kostnadsräkning på hemsidan http://hskfriidrott.se/upload//Kostnadsrakning.pdf. Fyll i den och fäst kvittot på baksidan. Skicka den sedan till Hässelby SK, Box 3462, 16524 Hässelby, eller lägg i brevlådan på staketet på IP EN DAG DÅ DET INTE REGNAR...


Kansliet informerar

Till Kostnadsräkningen

Klubbens Antidopingarbete

Utbildningsplattformen
Sport conference 

Senaste bildspelet

Våra arrangemang

Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06, e-post: kansliet@hskfriidrott.se