Fotograf Sofia Boman

Rasmus ny på kansliet

2014-12-11 | Anders Olsson

Rasmus Olofsson förstärker Hässelby SK:s kansli. Rasmus är deltidsanställd för att arbeta med service till klubbens elitaktiva  juniorer och seniorer tillsammans med Albin Johansson.

Albin kommer i första hand att ha kontakten med löpare på 800 m och längre distanser. Rasmus har kontakten med sprinters, häcklöpare, hoppare, kastare samt mångkampare.
Rasmus Olofsson har länge tillhört svenska eliten i tiokamp. Trots att Rasmus inte längre satsar på elitnivå tävlar han fortfarande. När Mattias Jons var skadad i somras fick Rasmus hoppa in och förstärka klubbens lag i lag-SM i slägga.

När Rasmus var 16 år debuterade han för landslaget. I dag är han 30 år och medlem i klubbens styrelse och klubbens representant i styrelsen för DN-galan.

Rasmus var 16 år när han debuterade han för landslaget. Bilden är ifrån den tävlingen, Rasmus satsade så hårt att han i höjdtävlingen hoppade över både ribba och matta och fick sota för det med hjärnskakning och vila i sex veckor. I dag är han 30 år och medlem i klubbens styrelse och han är DN-galans HSK-representant. 


Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06, e-post: kansliet@hskfriidrott.se