Fotograf Sofia Boman

Lilla Globen galan i Sätrahallen - söndag 7 feb

2016-02-03 | Magnus Wickert

Här kan du följa resultaten under dagen

Det är glädjande att så många friidrottare vill delta även utifrån landet och från Åland. Kvarnsveden ligger längst norrut av våra deltagande föreningar och IFK Gnesta längst söderut. Inifrån landet ligger Åsbro längst västerut.

Med tanke på att vi detta år har dragit ner antalet individuella grenar till förmån för möjlighet till stafett även i 15 årsklassen så är det deltagarrekord i förhållande till antal grenar.

Här hittar du länkar till tävlingens PM samt det slutgiltiga tidsprogrammet som är något justerat utifrån det preliminära.

Det stora deltagarantalet i 11 årsklassen medför en begränsning av antal försök till tre i både kula och längd. Vi ser inget annat sätt att genomföra tävlingen utan att spräcka tidsramarna. F11 klassen är tyvärr stängd för efteranmälan på plats.

Välkomna till en fartfylld och härlig friidrottsdag i Sätrahallen!

Även i år är det stort intresse att delta på Lilla Globen galan som nu på söndag avgörs i Sätrahall. 509 aktiva från över 35 föreningar är anmälda till 1182 individuella starter. Tillkommer gör 72 mixade stafettlag på 4x200m i både 13- och 15 årsklassen med totalt 288 stafettlöpare.


Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06, e-post: kansliet@hskfriidrott.se