Grupp 03-04

Huddingespelen 2016

2016-05-26 | Mats Eriksson

Huddingespelen bjöd på spännande tävlingar och fina resultat av ungdomarna.

Under helgen avgjordes Huddingespelen. Många av våra tjejer ställde upp, men tyvärr var det dåligt deltagande från killarna.  Som vanligt blev det fin fina resultat. Detta var även första tävlingen då Carro tävlade för Hässelby. Vi väntar fortfarande på att Tuvas övergång skall bli klar, men vi ser henne ändå som Hässelbyare.  Extra skojigt var att vi kunde ställa upp med ett tjejlag på 5*60m, och som de sedan  genomförde denna stafett.  Laget lyckades placera sig 2:a, slagna med ytterst liten marginal. Tiden var även fantastiskt bra, endast 1 sek. från klubbrekordet.

Även om alla inte tog medalj, så var det fina individuella prestationer.  På 60 m hade vi 3 löpare till Final. I höjdhopp vann Marika Guld och Carro kom 3:a . Laura placerade sig 3:a på 200 m och 60 mh och på 600 m var det  fyra Hässselbyare först, om vi räknar in Ingrid från löpargruppen, samt Tuva som kom på 3:e plats efter Carro på 2:plats.  Jessica blev bäste Hässelbyare i stavhoppet och i Längd blev Carro 3:a.  Det var så många bra resultat, så det är svårt att räkna upp alla utan att glömma ngn. Så gå in via denna länk så hittar ni alla resultat.

Mats

Stafettlaget på prispallen

Tuva i Höjdhopp

Upplopp 600 m. Bara Hässelbyare

Marika som både vann höjdhoppet samt satte personligt rekord

Jessica i tresteg

Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06, e-post: kansliet@hskfriidrott.se