Nora Lindahl, JEM-guld 2023. Foto: Deca Text&Bild

HSK-glans på Stockholms Friidrottsförbunds årsmöte

2014-12-05 | Andreas Rehnborg

Ett årsmöte i Hässelbys tecken. Årsmötet gick inte till historien som kontroversiellt på något sätt utan snarare i pristagarnas tecken. Stolta pristagare Simon Litzell & Elienor Werner. Foto: Jonas Hedman

Hässelby kunde för första gången stoltsera med att ha två pristagare till bästa ungdom (F17 och P17) som vi nämnt tidigare på Hässelbys hemsida.

Simon Litzell och Elienor Werner var på plats och kunde ta emot priserna på distriktsförbundets årsmöte och applåderna efter att ordföranden Johan Storåkers presenterat dem inför årsmötets 50 deltagare. 

Vi glädjer oss också till att våra egna styrelseledamöter Mateusz Stec (nyval ledamot) och Rasmus Olofsson (nyval valberedningen) kör vidare ytterligare 2 år i 08-fri´s styrelse och organisation.

Mateusz avslutade mötet med en mycket intressant rapport angående registrering av träningstillfällen med en analys av deras uppgång samt nedgång i respektive klubb. Han påtalade vissa problem som han noterat i inrapporteringsprogrammet mm. Alla kunde konstatera att det är mycket viktigt med denna registrering eftersom det ger oss flera fördelar på många plan, både ekonomiskt men också politiskt i sin konkurrens med andra idrotter.


Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06, e-post: kansliet@hskfriidrott.se