Fotograf Sofia Boman

Grupp 03-04

Formenkollen och Öppna Inomhus Ungdoms- DM

2016-02-04 | Mats Eriksson

Formenkollen bjöd på spännande tävlingar och som vanligt bra resultat av våra ungdomar

I helgen avgjordes formenkollen, som även inkluderar Inomhus DM för ungdomar. Som medaljör blev man extra lycklig. Då man fick två medaljer om man lyckats placera sig på pallen. För en del blev det då många medaljer. Elias vann sammanlagt sex dubbla medaljer (1 guld, 3 silver och 2 Brons). Clara fem dubbla medaljer (4 silver och 1 bron) och Emelie Beckman dubbla Bronsmedaljer. Alla resultat kan man finna på: http://www2.idrottonline.se/VasbyIK-Friidrott/Tavlingar/Formenkollen2016/Resultat/

Men förutom alla medaljer, slogs det som vanligt en massa personliga rekord. Jessicas form håller i sig må man säga. Personligt rekord med ca 1,5 m i tresteg är inte illa. Jessica var även nära medalj i Stav. Lite rivningar på lägre höjder, gjorde dock att hon hamnade fyra.